Plaats: Dwingeloo | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 13 t/m 17 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 49

Brownsea Camp

Scouting begon ooit op het Brownsea Island.

Als je alles al eens hebt meegemaakt, wordt het tijd voor een nieuw avontuur op het eiland waar alles begon...BROWNSEA ISLAND!

In de ruwe natuur van het afgelegen eiland Brownsea verlaat je de beschaving en keer je terug naar de traditie en de wortels van Scouting. Hier word je pionier van de toekomst. Je bent aangewezen op je eigen vindingrijkheid, handigheid en doorzettingsvermogen. Wat gaat er met je gebeuren?

• Je laat je tent thuis en je ziet hoe het zonder kan.
  • Je maakt je eigen eten op houtvuur, maar wel zonder pannen.
  • Oh ja, laat ook je tandenborstel, bestek, rugzak e.d. maar thuis.
  • Je bent op jezelf en je patrouilleleden aangewezen.
  • De enige zekerheid is dat je weer naar huis mag.
  • Bij het volbrengen van de uitdaging wordt er een Brownsea-badge uitgegeven zodat je je kunt onderscheiden van het gewone volk.
  • Nog wat kreten: survival, zwerven, training, trappersbanen, woudloperstechnieken...kortom: pure Scouting!

Heb jij het in je de Brownsea-badge te bemachtigen? Ben je sterk van karakter en een rasechte doorzetter? Schrijf je dan snel in (We kunnen slechts 25 doorzetters plaatsen).

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Jeroen Laagland: 06-18670969 (tussen 20:00 en 21:00)
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.brownseacamp.nl

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 10:30 uur en duurt tot en met maandag 2 april 17:00 uur.