Plaats: Dwingeloo | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 13 t/m 17 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 65

De Grijze Jager

Nieuw in 2018!

Aan het eind van deze HIT ga je door voor een echte jager. Je kan vuur maken met boomschors, sluipen door het bos met je camouflagemantel en je leert feilloos je doel te raken met je eigen pijl en boog.

Weet jij wie de Grijze Jager is? Of ben je nieuwsgierig naar het verhaal? Doe dan mee aan het Toernooi van Gorlan en kruip in de huid van Will Verdag, Halt O’Carrick of Gilan.

Ben jij klaar voor dit onvergetelijke avontuur met Pasen?

Let op: Dit onderdeel start en eindigt op het labelterrein in Heerenveen.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Ericjan Grondstra: 0621504255

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 33 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 17:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Labelterrein Heerenveen.