Plaats: Dwingeloo | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 11 t/m 14 jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 44

Expeditie Dwingeloo

3-daagse expeditie in de bossen van Dwingeloo

Ben jij in voor een 3-daagse expeditie in de bossen van Dwingeloo? Behendigheid, kaart lezen, doorzettingsvermogen, conditie, kennis, slim- en sluwheid... Om deze expeditie te overleven moet je een beroep doen op al deze vaardigheden. Je kunt echt van alles verwachten!

Samen met je koppelgenoot ga je de strijd aan tegen de overige expeditieleden. De uitslag van de strijd bepaalt in welk kamp je de nacht doorbrengt. Verliezers zullen in minder luxe omstandigheden terechtkomen dan de winnaars! Naast deze individuele strijd is ook samenwerking met andere koppels van belang bij de groepsopdrachten. Tijdens deze opdrachten valt er iets te winnen voor je kamp, dat de zware expeditie aangenamer kan maken.

Kun jij dit allemaal aan? Dan is Expeditie Dwingeloo op zoek naar JOU!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 17:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!