Plaats: Dwingeloo | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 44

Happyhike

Doe de Happy Hike!

Welkom bij de Happy Hike: het meest blije onderdeel van de HIT! Voor de 14e keer op rij kun je tijdens de paasdagen met ons op avontuur. Je kunt bij ons hiken, vlotvaren, primitief koken, slapen in een zelfgebouwd onderkomen en er komt zelfs een echte band optreden bij het kampvuur! Dit alles samen met de happieste Hike-begeleiding van Nederland.

Drie dagen lang zwerf je rond in het mooiste stukje Drenthe en krijg je  van alles voor je kiezen. Mooie opdrachten, gezellige en leuke medescouts, gegarandeerd mooi weer, een kampvuur waar je 'u' tegen zegt en maffe originele hike-opdrachten. Kortom, het kan niet op...

Ben je happy en tussen de 14 en 18 jaar oud? Geef je dan samen met 2 of 3 andere scouts op. Dan zorgen wij ervoor dat je tijdens Pasen de leukste hike ooit loopt :)

Op onze site en fanpage kun je alles vinden wat je moet weten over de Happyhike en je kunt er op de foto's zien hoe happy het vorig jaar was.

Tot ziens op de Happy Hike!

Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.happyhike.nl

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 17:00 uur.