Plaats: Dwingeloo | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 18 t/m 50 jaar | Groep: 2 - 15 pers. | Prijs: € 44

Jongerenhike

De Jongerenhike van HIT 2018 is in Dwingeloo!

Ben je tussen de 18 en 50 jaar en heb je zin in een gezellig paasweekend? Dan ben je bij de Jongerenhike in Dwingeloo aan het goede adres!

Elk jaar komen rond Pasen zo'n 50 scouts van 18 jaar en ouder uit het hele land naar Dwingeloo om te genieten van een stevige wandeling door het Drentse landschap. Naast je standaarduitrusting, neem je ook een gps mee en zorgen we met z'n allen voor een fantastische sfeer! Na een dag vol verschillende routetechnieken en verrassende posten is er ’s avonds tijd en ruimte voor een lekker drankje aan de bar.

Ook in 2018 zullen er weer veel scouts naar Dwingeloo afreizen om een onvergetelijk weekend te beleven! De Jongerenhike in Dwingeloo staat garant voor een goede combinatie van inspanning en ontspanning: overdag een ludieke wandeling en 's avonds een feest!

Voor- en napret kun je terugvinden in onze Facebookgroep!

Tot Pasen!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/groups/552286568125437/?fref=ts

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 17:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!