Plaats: Dwingeloo | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 6 t/m 10, 21 t/m 66 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 47

Ouder-Kind-Hike Dwingeloo

Website thema Banner

Ben jij welp en niet ouder dan 10 jaar? Hou je van een avontuur en is je vader of moeder net zo stoer? Schrijf jullie dan samen in voor de Ouder-Kind-Hike in Dwingeloo!

Deze HIT in een nieuw jasje vindt plaats op het Scouting Labelterrein in Dwingeloo en wordt verzorgd door een superenthousiast team. We gaan er een geweldig gezellig, spannend en uitdagend weekend van maken voor jou en je vader of moeder.

Tijdens het weekend slapen jullie samen in je eigen tent en zijn we lekker buiten in het Drentse landschap. Bij het grote avontuur zetten we een aantal scoutingtechnieken in, we leren hierbij nieuwe dingen, gaan uitdagingen aan, verleggen grenzen, beleven heel veel plezier en maken nieuwe scoutingvrienden.

• Je hebt geen zin om met een zware rugzak te lopen?
  • Je hebt zin in een heel gezellig weekend?
  • Je bent tussen de 6 en 10 jaar?
  • Je krijgt je vader of moeder zo gek om mee te gaan?
  • Je tocht is minimaal 15 km per dag.
  • Je zwerft en hiked samen door de prachtige Drentse natuur op zoek naar avontuur.
  • Al je bagage wordt vervoerd, zodat je alleen je lunchpakket en regenpak meeneemt.
  • Vergeet vooral geen snoepjes voor onderweg.
  • Je kookt 2 avonden samen je eten op je eigen brander.
  • Gezellig samen bij het kampvuur luister je naar de avonturen. van de anderen.
  • Je slaapt samen in je eigen tent.

Je vader of moeder:

• Kan voldoende kaart lezen om het kampterrein te vinden
  • Is net zo enthousiast als jij!

- De Ouder-kindhike is bedoeld voor één ouder met één welp
- De aangegeven prijs van het kamp is per persoon

Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.studentenscoutingamsterdam.nl/okhd.html

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er mogen maximaal 3 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 12:30 uur en duurt tot en met maandag 2 april 16:30 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.

De procedure van voorgaande jaren, waarin ouders zich via een tweede inschrijfformulier apart inschreven, is hiermee komen te vervallen.