Plaats: Dwingeloo | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 10 t/m 13 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 50

Spijkervast

Nieuw in 2018!

Beginnen jouw handen te jeuken bij het idee van het slepen met hout, het priegelen met spijkers en het slaan met hamers? Word jij warm bij het idee om samen met nieuwe vrienden een creatief onderkomen in elkaar te timmeren? Dan is dit jouw kamp!

Op dit kamp kan je je fantasie de vrije loop laten. Maak je een pallet huis van één, twee of drie verdiepingen? Geef je het nog een leuk kleurtje? Aan jou de keuze. Als je bouwwerk stevig genoeg is kan je er zelfs in slapen!

Tel daar bij op een aantal leuke activiteiten die je met doe groep doet. Al deze ingrediënten staan garant voor een te gek kamp tijdens Pasen!

Spijkervast, weer eens iets anders!

Let op: Dit onderdeel start en eindigt op het labelterrein in Heerenveen.

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 16:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 19:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Labelterrein Heerenveen.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!