Plaats: Dwingeloo | Datum: 31 maart t/m 2 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 49

Triathike

Geen gezeik, Triathike!

Is drie dagen alleen maar lopen of fietsen niks voor jou? Hou jij van afwisseling? Ben je niet bang voor water? Dan is de Triathike dé HIT-activiteit voor jou! 

Triathikers beginnen hun tocht te voet met bepakking op hun rug. Zoals bij elke hike is het van belang dat je de routebeschrijving voor het vertrek goed leest. Voor je het weet kom je er midden in de wildernis achter dat je toch een aanwijzing van de leiding nodig had om de routebeschrijving te begrijpen. En daar sta je dan...

Tijdens de reis maken de Triathikers gebruik van vele routetechnieken. Onder andere kruispunt-, bolletje-pijltje-, foto-, kralen- en stripkaartroute, maar ook moeten er cryptische beschrijvingen worden ontcijferd en grappige puzzels gemaakt worden om de goede kant uit te lopen of fietsen. Je volgt zelfs een stripkaart de berg op!

Onderweg kom je veel leuke posten tegen. Opeens eindigt het fietspad in het water... En nu?? Gelukkig biedt een spectaculaire kabelconstructie een uitweg. Met fiets en al maak je een zweeftocht over het water om uiteindelijk aan de andere kant te belanden en verder te kunnen fietsen.

’s Avonds is het tijd om je tentje op te zetten en je eigen potje te koken, gevolgd door een gezellig kampvuur en andere leuke activiteiten, om dan de volgende morgen weer fris op pad te gaan.

Last but not least is het tijd om te water te gaan. In de kano zie je Drenthe weer eens van een hele andere kant. De hele dag spetteren om onderweg ook weer vele verrassende activiteiten te doen. Wat dacht je van geblinddoekt koekhappen vanuit je kano of een heuse kano-estafette? Wie kan zijn reservekleding onaangeroerd laten...?

Heb je nooit meegedaan aan de Triathike? Dan heb je echt wat gemist! Reden te meer om je dit jaar op te geven voor dit schitterende onderdeel van de HIT Dwingeloo. Dat moet je toch tenminste één keer beleefd hebben in je Scoutingcarrière!

Met vriendelijke Triatgroeten,
Het Triatteam.

GEEN GEZEIK...... TRIATHIKE!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.triathike.nl

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er kunnen maximaal 36 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 31 maart om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 17:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!