Plaats: Dwingeloo | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 11 t/m 14 jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 44

Expeditie Dwingeloo

3-daagse expeditie in de bossen van Dwingeloo

Ben jij in voor een 3-daagse expeditie in de bossen van Dwingeloo? Behendigheid, kaart lezen, doorzettingsvermogen, conditie, kennis, slim- en sluwheid... Om deze expeditie te overleven moet je een beroep doen op al deze vaardigheden. Je kunt echt van alles verwachten!

Samen met je koppelgenoot ga je de strijd aan tegen de overige expeditieleden. De uitslag van de strijd bepaalt in welk kamp je de nacht doorbrengt. Verliezers zullen in minder luxe omstandigheden terechtkomen dan de winnaars! Naast deze individuele strijd is ook samenwerking met andere koppels van belang bij de groepsopdrachten. Tijdens deze opdrachten valt er iets te winnen voor je kamp, dat de zware expeditie aangenamer kan maken.

Gedurende de Expeditie is het de bedoeling dat je je eigen slaapplaats maakt, zelf vuur maakt, uitdangende routetechnieken oplost om samen met de andere teams een heel gezellig weekend te hebben. Tijdens de Expeditie heb je de kans om in een arm kamp of om in het rijke kamp terecht te komen. Dit wordt bepaalde door verschillende opdrachten tijdens de Expeditie. Meerdere keren tijdens het kamp is er een eilandraad waarbij de kampen opnieuw worden ingedeeld. Wat het inhoud om in het arme of het rijke kamp te zitten kan je beste ervaren door je aan te melden voor deze fantastische HIT.

Kun jij dit allemaal aan? Dan is Expeditie Dwingeloo op zoek naar JOU!

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 17:00 uur.