Plaats: Dwingeloo | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 44

Happyhike

Doe de Happy Hike!

Welkom bij de Happy Hike: het meest blije onderdeel van de HIT! Tijdens de paasdagen met elkaar op avontuur. Je kunt bij ons hiken, vlotvaren, primitief koken, slapen in een zelfgebouwd onderkomen en er komt zelfs een echte band optreden bij het kampvuur! Dit alles samen met de happieste Hike-begeleiding van Nederland.

Drie dagen lang zwerf je rond in het mooiste stukje Drenthe en krijg je  van alles voor je kiezen. Mooie opdrachten, gezellige en leuke medescouts, gegarandeerd mooi weer, een kampvuur waar je 'u' tegen zegt en maffe originele hike-opdrachten. Kortom, het kan niet op...

Ben je happy en tussen de 14 en 18 jaar oud? Geef je dan samen met 2 of 3 andere scouts op. Dan zorgen wij ervoor dat je tijdens Pasen de leukste hike ooit loopt :)

Op onze site en fanpage kun je alles vinden wat je moet weten over de Happyhike en je kunt er op de foto's zien hoe happy het vorig jaar was.

Tot ziens op de Happy Hike!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Paul Zijlstra: 0628124107
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.happyhike.nl

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 17:00 uur.