Plaats: Dwingeloo | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 18 t/m 50 jaar | Groep: 2 - 15 pers. | Prijs: € 44

Jongerenhike

De Jongerenhike van de HIT, is in Dwingeloo!

Ben jij 18 jaar of ouder, en heb je zin in een gezellig paasweekend, zonder verplicht familie Paasbrunches? Ga dan mee op de jongerenhike!

Elk jaar komen met Pasen zo'n 50 scouts van 18 jaar en ouder uit het hele land naar Dwingeloo om te genieten van overdag een stevige wandeling en ’s avonds een nog steviger feestje.

Ook in 2019 zullen er weer veel scouts naar Dwingeloo afreizen om een onvergetelijk weekend te beleven. De jongerenhike staat garant voor een afwisselend en uitdagend programma voor zowel overdag als ‘s avonds!

Wil je alvast in de stemming komen?

Voor- en napret kun je terugvinden in onze Facebookgroep!

Tot Pasen!

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/groups/552286568125437/?fref=ts

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 80 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 17:00 uur.