Plaats: Dwingeloo | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 2 - 3 pers. | Prijs: € 44

Trapperskamp

Wil je variatie en uitdaging?

Het Trapperskamp is een mix van echte scouting activiteiten, onder andere je eigen meegebrachte maaltijd koken op houtvuur, een tweedaagse hike lopen met uiteraard veel trappersbanen en een primitieve overnachting in een zelfgebouwde tent! Tijdens de HIT staat je normale tent op het kampterrein van Dwingeloo en slaap je tijdens de hike een nacht in een zelfgemaakt onderkomen in het bos. Genoeg uitdagingen voor een onvergetelijk paas weekend.

Ben jij de scout die kan overleven in de natuur rondom Dwingeloo?
Durf jij het aan om te koken op houtvuur zonder (!) pannen?
Beheers je meerdere routetechnieken en kan je schieten met een kompas?
Kan je jouw rugzak zo inpakken dat je hem met gemak twee dagen mee kan zeulen?
Kan jij van een stuk touw en een zeil een frietbuil bouwen?
Ben je bovendien die stoere scout die met gemak over een trapperbaan gaat?
Heb je al deze vragen met JA beantwoord en heb je zin in een oergezellig paasweekend?
Dan is het Trapperskamp in Dwingeloo perfect voor jou!

Twijfel je nog een beetje? Laat de foto's van vorige jaren je overtuigen en schrijf je vandaag nog in!

Link foto's:

Link filmpjes:

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Henk & Marleen: 0621856093
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://get.google.com/albumarchive/102536015788151116565?source=pwa

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 8 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 17:00 uur.