Plaats: Dwingeloo | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 11 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 52

Adventure Rangers

Avontuur in Dwingeloo!

Heb jij zin in een avontuur? Lekker op kamp, slapen in een tent en overdag toffe spellen doen? Niet alleen, maar met alle nieuwe vrienden die je maakt? Tijdens de HIT in Dwingeloo zal je bij de Adventure Rangers veel spannende avonturen beleven.

De Adventure Rangers is speciaal voor avontuurlijke welpen en geschikt voor zowel jongens als meisjes. Met z'n allen slapen we in tentjes en hebben we ons eigen grote kampterrein midden in het bos van Dwingeloo. Een grote (deels overkapte) kampvuurplaats houdt ons 's avonds warm en droog en we mogen gebruik maken van een toiletgebouw. Tijdens het kamp kunnen we doen wat we maar willen!

We doen bijvoorbeeld toffe spellen in een spannend thema en we spelen in onze zelfgemaakte speeltuin. Ook klimmen en klauteren we in de touwen of bouwen we hutten in het bos. Met de Adventure Rangers gaan we ook een dag op hike om de omgeving te verkennen. De hike is in de buurt van het kampterrein en tijdens deze hike zijn er mooie puzzelroutes en komen we uitdagende posten tegen. Bij het kampvuur zingen we natuurlijk een liedje of vertellen we de nieuwste moppen. Jullie raden het vast al..we hebben ook chocomelk en als het even kan maken we marshmallows!

Als Adventure Ranger leer je tijdens dit kamp om samen te spelen in de natuur.  Niets is te gek en alles mag. Je kan je opgeven met een groepje vrienden of alleen. Je zult avonturen beleven en natuurlijk ook nieuwe vrienden maken.

Dus ben je welp, tussen de 7 en 11 jaar oud en ben je avontuurlijk? Kom dan tijdens Pasen naar HIT Dwingeloo en je zult daarna een echte Adventure Ranger zijn!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 16:30 uur.