Plaats: Dwingeloo | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 52

Happyhike

Doe de Happy Hike!

Een hike waar je happy van wordt

Welkom bij de Happy Hike! Het meest toffe onderdeel van de HIT! Voor de 16e keer kun je je tijdens de Paasdagen met ons op avontuur! 11, 12 & 13 april 2020 gaan we weer huishouden in de Drentse hooglanden.

Je kunt bij ons hiken, en een vlot bevaren, primitievelijk koken, uitslapen in een zelfgebouwd onderkomen en er komt zelfs een echte band optreden bij het kampvuur! Dit alles samen met ons, de Happieste Hike-begeleiding van Nederland, België en Luxemburg!

Drie dagen lang zwerf je rond in het mooiste stukje Drenthe op aarde en krijg je voor je kiezen: mooie opdrachten, gezellige, leuke, frisse en knappe scouts uit het hele rijk, schitterend weer en kampvuren waar je U tegen zegt. Kortom, het kan niet op!

Ben jij ongeveer 14 t/m 19 jaar oud, geef je dan samen met ongeveer 2 of 3 medescouts op. Wij zorgen dan dat je op 20, 21 & 22  april de leukste hike ever loopt.

www.instagram.com/happy_hike

www.happyhike.nl

De belangrijkste informatie

Er valt natuurlijk vanalles te vertellen over de Happy Hike maar om het overzichtelijk te houden hebben we hier de belangrijkste dingen op een rijtje gezet.

- Datum: 11 tot 13 april 2019 (Het Paasweekend).
- Duur: 3 dagen en 2 nachten
- Plaats: Dwingeloo en omstreken
- Koppels: 2 tot 4 mensen. Dus niet 17.
- Slapen: in een zelfgemaakte slaapplaats
- Maaltijden: 2x verzorgd, 1x zelf meenemen om klaar te maken (en op zaterdag moet je zelf voor je lunch zorgen)
- Bagage: Maximaal 12 Kg, liefst minder natuurlijk, want je loopt er mee.
- Afstand: Ongeveer 15 Km per dag
- Moeilijk: De Happy Hike is su-per-moei-luk! Nee hoor, met een flinke dosis creativiteit kom je een heel eind.
- Leeftijd: ongeveer 14 t/m 19

Als je verder nog vragen hebt mag je ons altijd mailen, dan krijg je alle antwoorden die je maar wilt.

Moeilijkheid

Het hiken is een redelijk gemakkelijk onderdeel van de Happy Hike. Je zet een stapje na elk ander stapje.

De opdrachten bij de Happy Hike lopen bijzonder uiteen in stijl. Geen enkele opdracht is hetzelfde als een eerder uitgevoerde opdracht dus we kunnen je niet precies vertellen wat je moet weten. Kennis van kaart en kompas is altijd handig maar creativiteit en doorzettingsvermogen zijn belangrijker.

Op scoutpedia kun je wel vertellen hoe een kompas werkt (maar ze leggen daar weer niet uit hoe je een enorme octopus beklimt).

Slapen

De twee nachtjes van het paasweekend brengen jullie in een zelfgemaakte slaapplek door. Dit kan een frietbuiltje zijn, of een eigen ontwerp. Houdt er echter wel rekening mee dat jullie alles zelf mee moeten nemen in jullie hikebagage!

Bijna alles mag, als je er maar fijn en droog in kunt slapen.

Eten

Op zaterdag krijgen jullie van ons een warme avondmaaltijd, op de zondag koken jullie je eigen meegebrachte avondeten op je eigen manier. Dit kan op een zelf gestookt houtvuurtje, met een campingbrandertje of op een andere manier. Je kunt zelf een brandertje maken van colablikjes of van een verfblik de mogelijkheden zijn eindeloos!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Paul Zijlstra: 0628124107
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.happyhike.nl

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 16:30 uur.