Plaats: Dwingeloo | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 12 t/m 15 jaar | Groep: 2 - 3 pers. | Prijs: € 52

Trappersexpeditie (GAAT NIET DOOR)

Wil je variatie en uitdaging?

De Trappersexpeditie is een mix van echte scouting activiteiten; onder andere je eigen meegebrachte maaltijd bereiden op houtvuur, een tweedaagse hike lopen met oa. trappersbanen en een primitieve overnachting in een zelfgebouwde tent! Tijdens de HIT slaap één nacht op het kampterrein in Dwingeloo en een nacht in een zelfgemaakte tent. Genoeg uitdagingen voor een onvergetelijk paas weekend.

Ben jij de scout die kan overleven in de natuur rondom Dwingeloo?
Durf jij het aan om te koken op houtvuur zonder (!) pannen?
Beheers je meerdere routetechnieken en kan je schieten met een kompas?
Kan jij van een stuk touw en een zeil een tent bouwen?
Ben je bovendien die stoere scout die met gemak over een trapperbaan gaat?

Heb je al deze vragen met JA beantwoord en heb je zin in een oergezellig paasweekend?
Dan is de Trappersexpeditie in Dwingeloo perfect voor jou!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Henk & Marleen: 0621856093

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 8 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 16:30 uur.