Plaats: Dwingeloo | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 7 t/m 11 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 76

Adventure Rangers

Avontuur in Dwingeloo!

De Adventure Rangers in Dwingeloo is speciaal voor de avontuurlijke welpen onder ons.

Heb jij zin in een avontuur? Lekker op kamp, slapen in een tent op ons eigen kampterrein midden in de bossen van Dwingeloo en overdag toffe spellen doen? Niet alleen, maar met alle nieuwe vrienden die je maakt?

Een grote (deels overkapte) kampvuurplaats houdt ons 's avonds warm en droog en we mogen gebruik maken van een toiletgebouw.

Tijdens de HIT in Dwingeloo zal je bij de Adventure Rangers veel spannende avonturen beleven. We doen bijvoorbeeld toffe spellen in een spannend thema.
Ook klimmen en klauteren we in de touwen of bouwen we hutten in het bos.
Met de Adventure Rangers gaan we ook een dag op hike om de omgeving te verkennen. De hike is in de buurt van het kampterrein en tijdens deze hike zijn er mooie puzzelroutes en komen we uitdagende posten tegen.
Een grote (deels overkapte) kampvuurplaats houdt ons 's avonds warm en droog en we mogen gebruik maken van een toiletgebouw.
 Jullie raden het vast al…..we hebben ook chocomelk en als het even kan maken we marshmallows!

Als Adventure Rangers leer je tijdens dit kamp om samen te spelen in de natuur.  Niets is te gek en alles mag. Je kan je opgeven met een groepje vrienden of alleen. Je zult avonturen beleven en natuurlijk ook nieuwe vrienden maken.

Dus ben je welp, tussen de 7 en 11 jaar oud en ben je avontuurlijk?
Kom dan tijdens Pasen naar HIT Dwingeloo en je zult daarna een echte Adventure Ranger zijn!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 16:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!