Plaats: Dwingeloo | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 9 t/m 12 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 65

Beginnershike

Durf je het aan en wil je voor het eerst een hike lopen? Het kan bij de Beginnershike!

Bij ons heb je geen ervaring nodig: iedere onervaren hiker kan mee! Bij de Beginnershike leer je namelijk alle toffe, uitdagende hiketechnieken om je een weg door het bos te banen. Alle basistechnieken zijn op een rijtje gezet om goed van start te gaan. Natuurlijk gaan we niet alleen hiken. Daarnaast doen we overdag uitdagende activiteiten, ’s avonds spelen we gave spellen in het bos, zitten we lekker bij het kampvuur en bouwen we een mooi feestje! Genoeg te beleven dus en garantie voor een hoop gezelligheid.

Je hoeft geen ervaren hiker te zijn om mee te doen met de Beginnershike, maar je moet wel minimaal 10 kilometer kunnen wandelen. Je slaapt het hele weekend op dezelfde plek en hoeft dus niet met bepakking te lopen.

Beginners op een eiland!

Welke scout droomt er nou niet van? Meedoen aan dat ene programma op televisie waar je moet overleven op een eiland en ook nog eens gave spellen en activiteiten doet! Dit jaar staat de Beginnershike geheel in het teken van Expeditie Robinson! Durf jij de strijd aan te gaan met de andere groepjes en noem jij jezelf na het Paasweekend geen ‘beginner’ meer, maar een echte hikedeskundige?!

Heb jij dus zin in een leerzaam en vooral gezellig weekend? Schrijf je dan snel in voor de Beginnershike!

Bijna vol: Nog 1 plaats beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 16:30 uur.