Plaats: Dwingeloo | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 2 - 4 pers. | Prijs: € 60

Happyhike

Doe de Happy Hike!

De Happy Hike is de meest blije hike van HIT Dwingeloo en de rest van het universum. In de 3 dagen dat je met ons op pad bent ga je hiken, vlotvaren, primitief koken, slapen in een zelfgebouwd onderkomen en komt de beste kampvuurband van Nederland optreden!


Op onze site kun je alles vinden wat je moet weten, bijvoorbeeld dat je ongeveer 15 kilometer per dag aflegt, dat vrijwel alle posten bemand zijn en dat onze hike-koppels 2 tot 4 mensen groot zijn. Dat je rugzak niet zwaarder moet zijn dan jezelf, dat kennis van kaart en kompas handig is maar creativiteit belangrijker – dat, en nog veel meer...


De moeilijkheidsgraad is: je komt er wel uit. De gezelligheidsgraad = on-ein-dig!


Op het moment dat je dit leest zijn de voorbereidingen alweer in volle gang. We zijn druk bezig met het verzinnen van malle, creatieve opdrachten. Op onze site en instagram kun je zien wat we de vorige jaren gedaan hebben maar elke editie is 100% nieuw. Dus wat we komende hike gaan doen... één grote verrassing!
Als jij je opgeeft dan zorgen wij voor de best mogelijke hike ooit! 


Tot 16 april!


www.happy-hike.nl

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Paul Zijlstra: 0628124107
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://happy-hike.nl/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 16:30 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!