Plaats: Dwingeloo | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 18 t/m 99 jaar | Groep: 2 - 15 pers. | Prijs: € 61

Jongerenhike

De Jongerenhike van de HIT, is in Dwingeloo!

Tijdens de jongerenhike ga je drie dagen lopen in de omgeving van Dwingeloo en ’s avonds een feestje vieren in onze eigen feesttent. Iedereen van achttien jaar of ouder kan mee doen met deze hike in groepjes vanaf twee personen. Je loopt op zaterdag en maandag met je bepakking en slaapt in je eigen tent. In totaal loop je tijdens dit weekend ongeveer 40-50 kilometer. Na aankomst op het kampterrein op zaterdag is er een gezamenlijke barbecue. Om een indruk te krijgen van de voorgaande edities en op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld het thema van dit jaar kun je ons opzoeken op Facebook!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/jongerenhike

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: alleen nog inschrijven op 2 gereserveerde plaatsen. Er kunnen maximaal 60 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 14:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 16:30 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!