Plaats: Dwingeloo | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 75 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 68

Welp-Ouder-Avonturenkamp

Met Pasen start avonturier Henry Jones met zijn zoektocht naar de verdwenen diamanten van Kasteel Batinge. Deze diamanten zijn jaren geleden verdwenen en niemand weet waar ze gebleven zijn. Echter als Henry aankomt in het Dwingelose bos gaat er iets fout. Hij valt en stoot hard zijn hoofd, als hij bijgekomen is merkt hij dat hij niet meer in het bos is, maar opgesloten zit in een vreemde wereld. Hoe kan hij hier ooit nog uitkomen?! De enige die hem nog kunnen helpen zijn jullie! Ben jij een Superheld en in staat de diamanten terug te vinden? Trek dan je Superpak aan en kom ons helpen!!

Ben jij welp en niet ouder dan 11 jaar? Ben jij ook een stoere aventurier, wil je mee op dit avontuur en is je vader of moeder net zo stoer? Schrijf jullie dan samen in voor het Welp-Ouder Avonturenkamp in Dwingeloo!

Deze geweldige HIT vindt plaats op het terrein van Scouting Beyloo ter Horst en wordt verzorgd door een super enthousiast team. We gaan er een geweldig, gezellig, spannend en uitdagend weekend van maken met jou en je vader of moeder. Tijdens het weekend slapen jullie samen in je eigen tent en zijn we lekker buiten in de Dwingelose bossen. Tijdens dit spannende avontuur kunnen we onze Scoutingtechnieken vast goed gebruiken. We leren nieuwe dingen, gaan uitdagingen aan, verleggen grenzen, beleven heel veel plezier en maken nieuwe Scoutingvrienden.

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/avonturenkampHITBaarn/

Vol: Maximum aantal groepjes is bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk Er kunnen maximaal 70 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 17:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar scouting Beyloo ter Horst te Beilen .

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald.