Plaats: Harderwijk | Datum: 30 maart t/m 1 april | Leeftijd: 10 t/m 14 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 45

HIK (Hike Interesse Kamp)

HIK: De voorbereiding op welke hike dan ook

Bij het Hike Interesse Kamp leer je allerlei tips en trucs die je kunt gebruiken als je op kamp gaat. Je leert technieken door middel van diverse workshops en is genoeg ruimte voor gezelligheid en andere spannende activiteiten.

Tijdens het paasweekeinde krijg je van deskundige begeleiding diverse workshops aanboden, hierbij kun je denken aan vuur maken, route technieken, koken op kampvuur, EHBO en nog veel meer. Door middel van korte routes ga je de geleerde technieken in de praktijk oefenen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor leuke spellen, het kampvuur, gezelligheid en andere gave activiteiten. Wil jij dit meemaken? Geef je dan op voor de HIK. Misschien wil je weten wat je al kunt en wat je nog moet leren, of je komt gewoon voor de lol, net als wij! Aan het eind van het weekend ben je klaar voor een volgend HIT-avontuur, of je komt gezellig nog een keertje terug! We hopen je te ontmoeten met Pasen op de Veldhorst in Harderwijk!

Stafteam HIK Harderwijk

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/HIK-Harderwijk-120608591423820

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met zondag 1 april 17:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!