Plaats: Harderwijk | Datum: 30 maart t/m 1 april | Leeftijd: 9 t/m 12 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 55

Hoe Overleef Ik?!

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar oud en wil je graag meedoen aan de HIT, maar kun je niet kiezen tussen alle leuke kampen? Wil je graag je eigen eten maken boven een kampvuur, maar ook hiken en slapen in een zelfgemaakte frietbuil? Ben je stiekem wel eens bang dat je niet weet wat je moet doen als je op een onbewoond eiland terecht zou komen? Dan heb je geluk, want dit jaar is het survivalkamp ‘Hoe Overleef Ik?!’ voor de vierde keer te vinden bij HIT Harderwijk!

Ga samen met ons en 45 anderen op avontuur in de natuur! We hebben een afwisselend programma met allemaal leuke survivalactiviteiten. Zo gaan we in ieder geval in onze eigen frietbuil slapen, dus kom maar op als je durft! We gaan ook hiken en leren hoe je verschillende vuurtjes kan maken. Kortom, we gaan van alles doen om te leren survivallen en daarnaast zullen we ook nog allemaal leuke spellen doen.

Wij hebben er heel veel zin in en zien jullie graag met Pasen!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er kunnen maximaal 46 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met zondag 1 april 17:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!