Plaats: Harderwijk | Datum: 30 maart t/m 1 april | Leeftijd: 14 t/m 18 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 52

LAN HIT

LAN Hit Harderwijk. Chillax to the Max

Gamen, netwerken, surfen en chillen. LAN HIT Harderwijk is het meest relaxte kamp van Nederland. Geen primitief of actief gedoe, maar met 24 deelnemers gezellig een weekendje gamen!

LAN staat voor Local Area Network, oftewel een lokaal netwerk. Je kunt hier dezelfde dingen meedoen als het Internet, maar dan vele malen sneller! Op een LANparty heb je geen last van lag (haperen en vertraging bij games door een slechte verbinding). Maar dat is natuurlijk niet alles. Een LANparty is ook ontzettend gezellig. Je kunt nu eens de mensen in het echt zien waarmee je chat of waartegen je speelt. En iedereen deelt dezelfde hobby: computers en games en natuurlijk ook scouting. Op onze LANparty maak je zeker nieuwe scoutingvrienden.

Krijg je een spel niet aan de praat, of lukt het je niet om 'op het netwerk' te komen, dan is er altijd wel iemand te vinden die je hierbij wil helpen. Iedereen heeft het ooit moeten leren! Wanneer je het leuk vindt om daarnaast een console mee te nemen of af en toe een filmpje te kijken is dat natuurlijk ook geen enkel probleem.

LAN HIT

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met zondag 1 april 17:00 uur.