Plaats: Harderwijk | Datum: 30 maart t/m 1 april | Leeftijd: 18 t/m 88 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 60

MotorHIT Harderwijk

First Ride (H)IT 2018

Een nieuwe HIT, de kans van je leven om hier als eerste bij te zijn!
Ben jij die Scoutingbikkel die zijn hand niet omdraait voor een goede puzzel, die vooraan staat als het weer tijd is voor een Jotihunt, Expeditie Joti (Express) of dieescaperooms ruim binnen de gestelde tijd uit weet te komen? Goed de weg weet te vinden met verschillende navigatie technieken en het heerlijk vindt om met de motor mooie ritten te rijden over de glooiende heuvels van de Veluwe? Dan is dit de HIT voor jou!

Tijdens de eerste scouting en motor HIT bieden we jou een onvergetelijk Paasweekend! Een Mission Impossible: opgedeeld in groepjes ga je op vrijdag aan de slag met verschillende puzzels, die van belang zijn voor de rit op zaterdag! Weten jullie samen de meeste punten in de wacht te slepen, dat speciale fotomoment onderweg te ontdekken en dat stukje van de route te ontcijferen voor dat extra mooie stukje route?

Ontdek al rijdend de mooiste plekjes en wegen op de Veluwe en doe samen met jouw team onderweg nog extra opdrachten voor bonuspunten! Maak de andere teams ’s avonds nog eens extra in met een bloedstollend spannende barquiz onder het genot van een drankje!

Houd jij ervan om dingen op te lossen, kun jij onder de radar blijven en met speciale opdrachten nog extra punten in de wacht slepen voor jouw team?

Ook op zondag rijden we een rit om het weekend in stijl af te sluiten, jij bepaalt dan met wie je wilt rijden, nieuwe vrienden, oude bekenden of weer in jouw team.

Vooraf zal er extra informatie te vinden zijn op de speciale Facebookpagina (www.facebook.com/Motorhit-Harderwijk).

Eventuele vragen kan je stellen via motorhit@hitharderwijk.scouting.nl

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Mirjam Konings: 06-23518262
Link naar een website over dit HIT onderdeel www.facebook.com/Motorhit-Harderwijk

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 12:00 uur en duurt tot en met zondag 1 april 18:00 uur.