Plaats: Harderwijk | Datum: 30 maart t/m 2 april | Leeftijd: 15 t/m 20 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 65

Pio-Extreme

Nooit was een Pio HIT zo ultiem!

Laat je uitdagen! Het motto van Scouting Nederland. Bij deze HIT nemen we dat wel heel letterlijk. Jij bepaalt namelijk samen met 29 andere deelnemers wat, hoe en waar je je onderkomen gaat bouwen. Dit alles natuurlijk door middel van een paar goede knopen.

Kan je niet zo goed pionieren? Geen nood! Ook hier kan je jezelf in uitdagen! De staf helpt je hier natuurlijk wel bij. Aan het einde van de HIT kan je goed en veilig knopen en heb je ook nog eens een geweldig weekend achter de rug.

Dus: heb je zin in een gave HIT met mensen tussen de 15 en 20 jaar? Om objecten te bouwen en eventueel zelfs op hoogte te slapen? Gezamelijk voor een maaltijd te zorgen (of met een paar mensen voor de hele groep koken kan ook)? Geef je dan nu op voor Pio Extreme 2018!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Chris Koevoets: 06-38742285
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.facebook.com/pio.extreme

Vol: alleen nog inschrijven op 1 gereserveerde plaats. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 34 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met maandag 2 april 14:00 uur.