Plaats: Harderwijk | Datum: 30 maart t/m 1 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 50

Piokamp

Piokamp... Een KIK van een HIT

Wil je een toffe HIT beleven maar geen eindeloze tochten lopen? Wil je iets doen waar je zelf nog niet zo goed in bent of in je eigen groep niet zoveel aandacht aan besteedt? Of....wil je iets doen waar je stiekem gewoon hopeloos verslaafd aan bent? Dan is "Het Piokamp!" de uitkomst.

Een team van ervaren pionierders staat voor je klaar. Wij bieden jou het piokamp van je leven... En ja, het is stiekem nog leerzaam ook! Je bouwt samen met de anderen aan kleine en grotere objecten, je leert hoe je een object voorbereidt en wat voor materialen je allemaal nodig hebt.

Als pionieren jouw ding is, is dit kamp zeker wat voor jou. Je kunt je in je eentje inschrijven, maar natuurlijk ook met andere Scoutinggenootjes. Je neemt je eigen tent en spullen om op te koken mee. Het Piokamp is een vast kamp, dat betekent dat je bij aankomst meteen je tent mag opzetten op ons stukje Pio-HIT-terrein. Alle activiteiten zullen zich verder afspelen op en rond ons terrein.

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/piohitharderwijk/?fref=ts

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met zondag 1 april 17:00 uur.