Plaats: Harderwijk | Datum: 30 maart t/m 1 april | Leeftijd: 12 t/m 16 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 85

Ruiterkamp

Ruiterkamp Harderwijk: sta jij stevig in je laarzen?

En denk jij ook met vier benen op de grond te kunnen staan?
Dan is dit de uitdaging voor jou!

Houd je van paarden knuffelen?
En lijkt het je leuk om een keer paard te rijden?
Ga dan mee met het ruiterkamp.

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/groups/141495915972250/

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 16 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met zondag 1 april 17:00 uur.