Plaats: Harderwijk | Datum: 30 maart t/m 1 april | Leeftijd: 7 t/m 11 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 55

W.O.E.H.: Welpen Op Expeditie Harderwijk (GAAT NIET DOOR)

WOEH!

DIT KAMP GAAT HELAAS NIET MEER DOOR!

Ga je graag op kamp, hou je er van om buiten te zijn, maar durf je ook een spannend spel te spelen? Dan vinden wij je helemaal WOEH!

Bij de WOEH maak je vrienden en ga je samen op avontuur. Overdag ben je lekker buiten en ’s avonds slaap je in een clubhuis. Door de aardige en ervaren leiding voel je je al snel op je gemak en na de eerste kennismaking worden we al een goed team. Dat is belangrijk want wij gaan samen op expeditie!

Voor extra informatie zie www.woeh.vet en volg ons op www.facebook.com/HIT.WOEH/

Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.woeh.vet

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 0 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met zondag 1 april 17:00 uur.