Plaats: Harderwijk | Datum: 19 april t/m 21 april | Leeftijd: 18 t/m 88 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 70

MotorHIT Harderwijk [GAAT NIET DOOR]

First Ride (H)IT 2018

First Ride (H)IT 2019

Voor de tweede keer gaan we Pasen op zijn kop zetten.

Vind jij het leuk om er met de motor op uit te gaan? Wil jij je scoutingkennis toepassen op motorrijden en motorrijden op je scouting kennis? Lijkt het je leuk om nieuwe contacten te leggen met andere scouts of je contacten van vorig jaar weer aan te halen.

Opgedeeld in groepjes ga je op vrijdag aan de slag met de route naar het gebouw waar we het weekend zullen vertoeven. Slaap jij binnen in de slaapzaal of toch liever buiten in je eigen tent? Het is allemaal mogelijk.

Gedurende het weekend laten wij je de mooiste plekken zien met de motor van midden Nederland. Maar niet zonder dat je er iets voor doet natuurlijk. Al puzzelend vinden jullie je weg. Oude bekende routetechnieken en misschien wel leuke nieuwe methodes.
Maak de andere teams ’s avonds nog eens extra in met een bloedstollend spannende pub quiz onder het genot van een drankje! Of ontspan gezellig aan het kampvuur.

Hoewel de HIT in Harderwijk op zondagmiddag afsluit, kun jij nog een avond extra genieten op ons eigen terrein van gezelligheid en een kampvuur alvorens je de volgende dag op je gemak weer naar huis rijdt!

Vooraf zal er extra informatie te vinden zijn op de Motor HIT Facebookpagina  en de Motor HIT Instagram (motor_hit)

Eventuele vragen kan je stellen via motorhit@hitharderwijk.scouting.nl

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Mirjam Konings: 06-23518262
Link naar een website over dit HIT onderdeel www.facebook.com/Motorhit-Harderwijk

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 12:00 uur en duurt tot en met zondag 21 april 18:00 uur.