Plaats: Harderwijk | Datum: 19 april t/m 21 april | Leeftijd: 7 t/m 9 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 60

Op zoek naar...

Op zoek naar...? 2019

Bij HIT-Harderwijk kunnen de welpen weer mee met Op zoek naar...?
Maar waar we nu precies naar op zoek gaan?
Dat blijft nog even een verrassing. Een ding staat vast:
Dat het een uitdaging word is zeker.

Samen met ongeveer 25 andere welpen gaan wij zo veel mogelijk leuke, nieuwe en uitdagende dingen doen.
Je slaapt binnen in een gebouw, maar buiten ligt er een heel bos wat op ons wacht.
Het wordt hoe dan ook anders dan je waarschijnlijk gewend bent.

Ben jij klaar voor een weekend vol avontuur?

Kom mee met Op zoek naar..?  en dan vind het avontuur jou!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen jolanda (jopie) ten cate: 06-50211176

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 26 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 19 april om 12:00 uur en duurt tot en met zondag 21 april 17:00 uur.