Plaats: Harderwijk | Datum: 10 april t/m 12 april | Leeftijd: 18 t/m 88 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 70

MotorHIT Harderwijk

Ride (H)IT 2020

Voor de tweede keer gaan we Pasen op zijn kop zetten!

Vind jij het leuk om er met de motor op uit te gaan? Wil jij je scoutingkennis toepassen op motorrijden en andersom?
Lijkt het je leuk om nieuwe contacten te leggen met andere scouts, of je contacten van de vorige keer weer aan te halen?

Top! Hier is hoe het gaat:

Gedurende het weekend laten wij je de mooiste plekken zien van midden Nederland.
Maar niet zonder dat je er iets voor doet natuurlijk! Al puzzelend vinden jullie je weg.
Oude bekende routetechnieken en misschien wel leuke nieuwe methodes.

Maak de met andere teams ’s avonds nog eens extra in met een bloedstollend spannende pub quiz onder het genot van een drankje. Of ontspan gezellig aan het kampvuur.

• Weekend indeling:
    Vrijdag ga je opgedeeld in groepjes aan de slag met de route naar 1 van de locaties waar we het weekend zullen vertoeven. Slaap jij in je tent of in een mee genomen friet buil? Het is allemaal mogelijk.
  • Zaterdag rijden we naar de volgende locatie. Je bepakking kan eventueel door de staf worden vervoerd. Onder voorbehoud van de hoeveelheid.
  • Zondag sluiten we na een korte route af op het HIT terrein tijdens de gezamenlijke afsluiting.

Vooraf zal er extra informatie te vinden zijn op de Motor HIT Facebookpagina  en de Motor HIT Instagram (motor_hit)

Eventuele vragen kan je stellen via motorhit@hitharderwijk.scouting.nl

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Mirjam Konings: 06-23518262
Link naar een website over dit HIT onderdeel www.facebook.com/Motorhit-Harderwijk

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 12:30 uur en duurt tot en met zondag 12 april 18:00 uur. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Baarn, Austerlitz, Zeewolde?.