Plaats: Harderwijk | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 16 t/m 20 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 70

Pio-Extreme

Nooit was een Pio HIT zo ultiem!

Laat je uitdagen! Het motto van Scouting Nederland. Bij deze HIT nemen we dat wel heel letterlijk. Jij bepaalt namelijk samen met 39 andere deelnemers wat, hoe en waar je je onderkomen gaat bouwen. Dit alles natuurlijk door middel van een paar goede knopen.

Kan je niet zo goed pionieren? Geen nood! Ook hier kan je jezelf in uitdagen! De staf helpt je hier natuurlijk wel bij. Aan het einde van de HIT kan je goed en veilig knopen en heb je ook nog eens een geweldig weekend achter de rug. 

Dus: heb je zin in een gave HIT met mensen tussen de 16 en 20 jaar? Om objecten te bouwen en eventueel zelfs op hoogte te slapen? Gezamenlijk voor een maaltijd te zorgen (of met een paar mensen voor de hele groep koken kan ook)? Geef je dan nu op voor Pio Extreme 2020!

 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Chris Koevoets: 06-38742285
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel http://www.facebook.com/pio.extreme

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 14:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!