Plaats: Harderwijk | Datum: 15 april t/m 17 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 50

HIT Erger je niet

HIT Erger Je Niet Harderwijk: Daag jezelf uit, daag anderen uit, heb plezier.

HIT Erger Je Niet Harderwijk

Hit Erger Je Niet

Na een succesvol eerste jaar, nu klaar voor ronde 3. De HIT waarvoor je tegen je verlies moet kunnen: HIT Erger Je Niet.

Tijdens dit kamp krijg je de kans om verschillende (bord)spelen en levende varianten hierop te ontdekken en te spelen, nieuwe vrienden te maken en gezellig een weekendje weg te zijn in een mooie omgeving.

Je slaapt in je eigen tent, kookt samen met de leiding en de andere deelnemers je eten en binnen staat er een kast vol spellen voor jullie klaar om te ontdekken! 

Ben jij de strategische speler die 5 stappen vooruit denkt? Of de dappere dodo die alles op alles zet en zijn geluk test? Dit is het kamp dat je zoekt!

Wat voor speler jij ook bent, er is voldoende plek aan de tafel, waar wacht je op?

Roll that dice!

Hit Erger Je Niet

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/HITErgerJeNiet

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 12:00 uur en duurt tot en met zondag 17 april 17:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!