Plaats: Harderwijk | Datum: 15 april t/m 17 april | Leeftijd: 7 t/m 10 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 60

Op zoek naar...

Bij HIT-Harderwijk kunnen de welpen weer mee met Op zoek naar...?
Maar waar we nu precies naar op zoek gaan?
Dat blijft nog even een verrassing. Een ding staat vast:
Dat het een uitdaging word is zeker.

Samen met ongeveer 24 andere welpen gaan wij zo veel mogelijk leuke, nieuwe en uitdagende dingen doen.
Je slaapt in ons 5 sterren clubgebouw. De manager heeft een privé kamer beloofd.
Buiten is er een 5 sterren restaurant waar je lekker kan dineren.
Ook kijken jullie uit op een bosrijk gebied. Zin in het avontuur?

Kom mee met Op zoek naar... en dan vind het avontuur jou!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen jolanda (jopie) ten cate: 06-50211176

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 28 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 12:00 uur en duurt tot en met zondag 17 april 17:00 uur.