X- X- X- X- X-

X- X- X- X- X- X- X- X- X- X- X- X-

Plaats: Harderwijk | Datum: 8 april t/m 10 april | Leeftijd: 18 t/m 88 jaar | Groep: 2 - 15 pers. | Prijs: € 85

Niet Zomaar een HIT

De leukste en best verzorgde HIT van Nederland!

Ben jij 18+ en heb je zin in een onvergetelijk weekend met vrienden? En kun jij een hike door een prachtige omgeving net zo waarderen als een koude consumptie in goed gezelschap? Wij ook en daarom organiseren we Niet Zomaar een HIT!

Uniek en ongeëvenaard, we zijn tenslotte niet zomaar de leukste en best verzorgde HIT van Nederland!

Gun jezelf het comfort van volledig verzorgd, het genot van een actief in de natuur en de memorabele herinneringen aan onvergetelijke avonden.

Niet Zomaar een HIT

"Lieve Niet Zomaar een HIT staf, jullie zijn fantastisch! Iedere HIT, hoe koud het ook is, voelt door jullie als een warm bad. S/O naar Nils voor zijn blarentape en Matt omdat hij een cutie is."
- quote deelnemersenquête

 

Niet Zomaar een dag in 123-woorden

Bij Niet Zomaar een HIT begint je dag steevast met verse koffie en een stevige omelet zodat jij en je vrienden er weer tegenaan kunnen. Overdag geniet je van Nederland op zijn mooist tijdens prachtige wandelingen, beleef je spectaculaire posten zoals een hoogteparcours en ervaar je het comfort van een warme lunch met hamburgers of poffertjes.

Zit de hike erop en staat je tent? Dan wacht je ’s avonds een warme maaltijd en aansluitend een ongeëvenaard gezellige avond. Test je muzikale kennis in de pubquiz, pak een welverdiende (ijskoude) consumptie en ga lekker uit je stekker op live muziek van bands zoals De Kraaien (vorige editie), De Fik Erin (daarvoor), De Wannebiezz, Titus en de Titarina’s en epische feesten onder leiding van DJ-Thijs.

Niet Zomaar een HIT


Wat kun je verwachten

Precies waarvoor wij bekend staan! Een super gezellig en goed verzorgd weekend met een ongeëvenaard programma. Wat we dit jaar in petto hebben verklappen we nog niet maar dat het een feest wordt staat vast! In het verleden georganiseerde hoogtepunten bieden geen garantie voor de toekomst maar om je toch een idee te geven wat je zou kunnen verwachten hebben we een paar van deze van de afgelopen jaren uitgelicht:

  • Live optredens van De Kraaien, De Fik Erin, De Wannebiezz, en Titus en de titarina's
  • Zelf pizza's bakken in houtovens, Chinees buffet en BBQ-en
  • Poffertjes en hamburgers onderweg op de post
  • Spectaculaire hoogteparcours en rodeostier rijden
  • Koude consumpties op de tap (met een special van de dag!)
  • Kans op een meet-and-greet met Sinterklaas (mits je lief bent)
  • Gegarandeerd het leukste stafteam (bron = HIT-enquête 2015 t/m 2019 (jaja, we zijn prijswinnaars!))

"Bedankt weer en tot volgend jaar!! Editie 12 :)"
- quote deelnemersenquête

Niet Zomaar een HIT


Leuk, gezellig en volledig verzorgd!

Wacht daarom niet te lang en schrijf je zodra mogelijk in voor een geweldig paasweekend met je vrienden! Het prettig gestoorde stafteam is er bijna klaar voor en kan niet wachten tot het weer zover is. We zijn nog aan het opstarten maar spoedig komen we ook weer in actie op Facebook via Facebook.com/NietZomaareenHIT en op de vernieuwede website Nietzomaareenhit.nl waarop je t.z.t. meer informate kunt vinden.

"Top organisatie weer, tot volgend jaar!"
- quote deelnemersenquête 

Let op: Niet Zomaar een HIT is erg populair en al jaren op rij uitverkocht. Dit jaar houden we het iets kleiner en bescheidener dan voorgaande jaren dus schrijf je snel in en verzeker jezelf en je vrienden van een plekje in ons hart.

Onder de 18? Nix is de afspraak!

Meer weten over het kamp?

X-Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
X-Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.nietzomaareenhit.nl

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 50 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 200 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 8 april om 11:00 uur en duurt tot en met maandag 10 april 11:00 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie.