Plaats: Heerenveen | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 10 t/m 14 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 55

De Scoutfabriek

Bouw mee aan de ultieme superscout!

Maak kennis met Professor Frankenscout! In zijn Scoutfabriek wil hij de ideale scout samenstellen. Denk jij dat je weet wat een superscout allemaal moet kunnen? Dan is de Professor op zoek naar jou!

Aan de rand van Heerenveen, in een oude fabriek, woont Prof. Dr. Robert B.P. Frankenscout. Hij droomt ervan om de ultieme scout samen te stellen. En als dat eenmaal gelukt is, wil hij in zijn Scoutfabriek meer scouts produceren, om zo de wereld een betere plek maken. Al weken is hij bezig om uit losse stukjes scout één perfecte superscout te maken. Tot nu toe is het alleen gelukt om een monster te maken. En veel leven zat daar niet in. Dat moet toch beter kunnen! Daarom is de Professor op zoek naar JOU!

Om een superscout te maken, heeft de Dokter alle kennis over Scouting uit heel Nederland nodig. Hij is op zoek naar scouts, die hem hierover van alles kunnen vertellen, en die samen met hem willen ontdekken wat een superscout allemaal doet. Niet alleen hiken en pionieren, maar ook sport en spel, de natuur, expressie, koken….

Ben je nieuwsgierig naar hoe de perfecte scout eruit ziet? Denk jij dat je de kwaliteiten hebt waar de Professor naar op zoek is om zijn fabriek te laten draaien? Pionier jij straks je eigen werkbank om proeven op te kunnen doen? Tover je een heerlijke maaltijd uit een simpel pannetje? Ben je een echte drama-queen? Of kan niemand zo goed puzzels oplossen als jij? Als jij denkt dat je genoeg talent hebt om de Scoutfabriek tot een succes te maken, druk dan op de knop ?inschrijven? om meteen te solliciteren! Met jouw hulp komen we deze Pasen elke dag een stapje dichter bij de productie van de ultieme scout!

Let op: Als je de Professor wilt komen helpen, wordt er het volgende van je verwacht: je kunt je eigen tent opzetten, je weet hoe je het kooktoestel dat je zelf meeneemt naar de HIT veilig kunt gebruiken, je kunt een eenvoudig gerecht klaarmaken en je kent de basisknopen om te kunnen pionieren.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Sietske: 06-57947642

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 09:00 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:30 uur.