Plaats: Heerenveen | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 75

HIT Sail Fryslân

Landrotten en zeemonsters, denk je aan Fryslân, dan denk je aan zeilen! Stap in een schuitje, steek elkaar de loef af en kijk of het jou ook voor de wind zal gaan. Een weekend lang, samen met je scheepsmaatjes, verzeild raken op de mooiste Fryske Marren.

Weet je nog niet hoe je alle zeilen kan bijzetten? Wees maar gerust, we zetten je niet direct met de kloten voor het blok; HIT Sail Fryslân is er voor alle scouts, ook als er nog geen land mee te bezeilen is.
Wees niet bang, er is geen man over boord, jullie hebben de touwtjes in handen en de leiding houdt een oogje in het zeil.

Ga overstag, stap aan boord, en zorg dat je de boot niet mist, want we hebben maar een paar plekken beschikbaar!

Let op: Dit onderdeel start in Heerenveen, waarna iedereen met eigen vervoer naar een andere locatie rijdt. Op maandagmiddag zal het kamp op de sublocatie afsluiten.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Ivo Verburgh: 06-10404105

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 09:30 uur en duurt tot en met maandag 22 april 16:00 uur.