Plaats: Heerenveen | Datum: 20 april t/m 22 april | Leeftijd: 9 t/m 11 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 55

Spijkervast

Beginnen jouw handen te jeuken bij het idee van het slepen met hout, het priegelen met spijkers en het slaan met hamers? Word jij warm bij het idee om samen met nieuwe vrienden een creatief onderkomen in elkaar te timmeren? Dan is dit jouw kamp!

Op dit kamp kan je je fantasie de vrije loop laten. Maak je een fantastisch pallet huis? Geef je het nog een leuk kleurtje? Aan jou de keuze. Als je bouwwerk stevig genoeg is kan je er zelfs in slapen!

Tel daar bij op een aantal leuke activiteiten die je met doe groep doet. Al deze ingrediënten staan garant voor een te gek kamp tijdens Pasen!

Spijkervast, weer eens iets anders!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Annet Haveman-Bongaerts: 06-45624768

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 31 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 20 april om 09:30 uur en duurt tot en met maandag 22 april 14:00 uur.