Plaats: Heerenveen | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 11, 21 t/m 75 (ouder) jaar | Groep: 2 pers. | Prijs: € 45

Avon(d)/(t)uur

Avon(d)(t)uur

Met je vader of moeder op Avon(d)/(t)uur!!!

Wil je ook weer eens leuke dingen doen met je vader of moeder die altijd bezig is met snappen of appen? Leg zijn/haar telefoon of tablet aan de kant en neem hem/haar dan mee naar dit Kind-Ouder Kamp. Hebben jullie zin in:

-          Indoor klimmen

-          Knopen

-          Raadsels oplossen

-          Marshmallows roosteren

-          Slapen in jullie eigen tent

Wij zorgen voor het eten en het kampvuur zodat jullie ’s avonds als toetje marshmallows kunnen roosteren en lekker kunnen bijkomen of genieten van jullie Avon(d)/(t)uur!!!

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 09:30 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.

BELANGRIJKE INFORMATIE VOOR INSCHRIJVEN BIJ OUDER-KIND-ACTIVITEITEN:

De ouder-kind-activiteiten zijn bedoeld voor koppels die bestaan uit één kind en één ouder of andere volwassene. Het kind is lid van Scouting Nederland, voor de volwassene is dit lidmaatschap niet verplicht. (Voor het Ouder-Kind-Kamp in Mook en de Ouder-Kind HIT in Ommen mag ook alleen de ouder lid zijn, daar is een apart inschrijfformulier voor.) Op het inschrijfformulier schrijven het kind en de volwassene zich samen in; het kind wordt ingeschreven als deelnemer en de volwassene als begeleider. De inschrijving via dit formulier is voor twee personen, en er wordt in de procedure ook voor twee personen betaald. Na afronding van het formulier zijn beide personen ingeschreven.