Plaats: Heerenveen | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 9 t/m 12 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 60

De Grijze Jager Junior

Wil jij de uitdaging aangaan om samen met ons op zoek te gaan naar de verdwenen prinses? Ben jij goed in sluipen of wil je dit juist leren?

Heb jij wat nodig is om een Grijze Jager te worden? Ben jij degene die geheimtaal kan ontcijferen, die met anderen samen kan werken om ons doel te halen? Ga jij met ons mee op zoektocht naar de prinses en wil je leren wat het is om een Grijze Jager te zijn?

Dan zoekt het korps Grijze Jager jou om als leerling in onze rangen toe te treden!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Dieuwke Boonstra: 06-23182885
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/De-Grijze-Jager-Junior-HIT-102140314522759/

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 31 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.