Plaats: Heerenveen | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 80

HIT Sail Fryslân

Dag landrotten en zeewolven, ben jij uitgekeken op land? Dan ben je welkom op ons wolvenschip.

Kom plunderen en schat zoeken met je mede-Vikingen, leer zeilen op onze schepen en vergaar vele rijkdommen. Beleef deze woeste vroege tijd  en wordt een echte Fryske Viking!

Ook als je altijd met beide benen op het droge hebt gestaan kun je bij ons terecht. Onder begeleiding van onze ervaren Vikingen leer jij plunderen en zeilen als een echte Fryske Viking. Ga op avontuur met andere Vikingen uit het rijke verleden en maak vrienden voor het leven!

Zorg dat je het wolvenschip niet mist, want we hebben maar een paar plekken beschikbaar!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Ivo Verburgh: 06-10404105
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/HITSailFryslan/

Nog ruim voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 5 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:30 uur. Dit kamp start niet op de hoofdlocatie. Dit kamp vindt niet plaats op de hoofdlocatie, maar Duco van Martena, Avondsterweg 11, Leeuwarden.