Plaats: Heerenveen | Datum: 10 april t/m 13 april | Leeftijd: 18 t/m 25 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 55

Scouts Guide to an Apocalypse presents: The Quest For Riches (GAAT NIET DOOR)

Ga jij The Queste For Riches aan?

Denk je eens in, je bent in een wereld waar niks is. Je kan alleen maar mogelijkheden creëren met het vervullen van scoutingopdrachten. Je begint op een veld waar je niet heel veel kan vinden, maar door het vervullen van opdrachten wordt je veld steeds groter en krijg je meer spullen. Met deze spullen wordt je kampement alleen maar luxer.

Dus heb jij het in je om een kamp te doen waar je alles moet verdienen? En ben je vindingrijk genoeg om snel nieuwe technieken meester te worden, dan is deze queeste van een HIT echt wat voor jou!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Elmer Mik: 06-20102352

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 0 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 10 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 15:00 uur.