Plaats: Heerenveen | Datum: 11 april t/m 13 april | Leeftijd: 7 t/m 11 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 60

Spijkervast

Timmerdorp zoekt timmerman/vrouw!

Altijd al in je eigen gebouwde hut willen slapen, dan is dit je kans! Heb je twee goede rechter handen, klus je thuis vaak en vind je het mooi om nieuwe dingen te bouwen? Dan is dit het moment om samen met anderen een weekend lang te werken aan een hut. Wij zorgen voor een stapel hout, zagen, spijkers en hamers, jij zorgt voor het ontwerp en het timmeren. Het hele weekend slapen we in de hutten (als hij stevig gekeurd is door onze hutten-architect). De staf helpt natuurlijk bij het bouwen als er ingewikkelde stukken zijn!

Het is niet nodig om vooraf al een vakkundig timmerman/vrouw te zijn, maar het is wel handig als je veilig met een hamer en zaag om kan gaan. Bij ons kun je dus goed oefenen en aan je ouders laten zien dat je prima in staat bent om in de achtertuin een boomhut te bouwen!

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 39 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 11 april om 09:00 uur en duurt tot en met maandag 13 april 16:00 uur.