Plaats: Heerenveen | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 13 t/m 17 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 82

De Grijze Jager

De oudste wijsheid van het korps: vertrouw je mantel. Natuurlijk komt er bij het zijn van een Grijze Jager meer kijken dan alleen een mantel.

De commandant van het korps heeft voor dit jaar iets uitdagends bedacht voor de jaarlijkse Bijeenkomst. Niet enkel worden je jagerskills getest, maar ook hoe goed jij bent in het omgaan met zwaarden en je algemene kennis. Niet alleen zijn jagers goed in het schieten met een boog, eveneens zijn zij goed in hun eigen eten bij elkaar verzamelen en afstanden afleggen.

Misschien ligt jouw sterkste punt in het bereiden van een maaltijd, of overzien van een tactische oefening. Of ben jij stiekem heel goed in het vervalsen van documenten? (Niet doorvertellen, maar de commandant is hier ook behoorlijk goed in) Er zijn altijd genoeg uitdagingen, het leven van een Grijze Jager staat immers nooit stil!

Nu is het aan jou, doe je mantel om, ga op reis naar het Noorden en sluit je aan bij de jaarlijkse Bijeenkomst van de Grijze Jagers!

 

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Bastiaan Masselink: 06-24925932
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/Degrijzejagerhit/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er kunnen maximaal 35 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 15:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!