Plaats: Heerenveen | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 9 t/m 12 jaar | Groep: 1 - 4 pers. | Prijs: € 60

De Grijze Jager Junior

Wil jij de uitdaging aangaan om samen met ons op zoek te gaan naar de verdwenen prinses?

Ben jij een kei in geheimtaal, puzzelen en de juiste weg vinden? Denk jij dat je een echte Grijze Jager kan zijn en ons kan helpen om de verdwenen prinses te vinden? Dan is het korps Grijze Jagers Junior echt iets voor jouw! Samen met andere stoere jagers beleef je rondom Heerenveen een onvergetelijk avontuur met veel spellen en leuke opdrachten. Lukt het jullie om in twee dagen zo goed samen te werken dat we de verdwenen prinses uit haar benarde positie kunnen bevrijden? Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Kom naar Heerenveen en sluit je bij het korps Grijze Jagers Junior aan!

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Dieuwke Boonstra: 06-23182885
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/De-Grijze-Jager-Junior-HIT-102140314522759/

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er mogen maximaal 4 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 30 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 10:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 15:00 uur.