Plaats: Heerenveen | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 11 t/m 15 jaar | Groep: 1 - 5 pers. | Prijs: € 85

HIT Sail Fryslân

Landrotten en zeemonsters, denk je aan Fryslân, dan denk je aan zeilen! Stap in een schuitje, steek elkaar de loef af en kijk of het jou ook voor de wind zal gaan. Een weekend lang, samen met je scheepsmaatjes, verzeild raken op het mooie water van Fryslân. We zullen alle koersen varen op de woeste baren!

Weet je nog niet hoe je alle zeilen kan bijzetten? Wees maar gerust, we zetten je niet direct met de kloten voor het blok; HIT Sail Fryslân is er voor alle scouts, ook als er nog geen land mee te bezeilen is.

Wees niet bang, er is geen man over boord, jullie hebben de touwtjes in handen en de leiding houdt een oogje in het zeil.

Ga overstag, stap aan boord, en zorg dat je de boot niet mist, want we hebben maar een paar plekken beschikbaar!

 

Facebook: https://www.facebook.com/HITSailFryslan/

Instagram: https://www.instagram.com/hitsailfryslan/

Meer weten over het kamp?

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Ivo Verburgh: 06-10404105
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/HITSailFryslan/ en https://www.instagram.com/hitsailfryslan/

Neem voor vragen over de inschrijving contact op met de helpdesk.

Aanvullende info:

Vol: inschrijven is niet meer mogelijk. Er kunnen maximaal 31 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 20:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 15:00 uur.

Let op! Doe de HIT inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktop computer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!