Plaats: Heerenveen | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 14 t/m 17 jaar | Groep: 1 - 3 pers. | Prijs: € 65

Red je Reet!

Heb je geen zin in een vaststaand programma en denk je dat je het allemaal zelf wel kunt? Dan is dit het kamp voor jou!

Wil je de Paasvakantie niet thuis op de bank blijven liggen, maar samen met je vrienden op kamp? Heb jullie er ook geen zin in dat je van alles moet en denk je dat jullie het allemaal zelf wel kunnen? Dan is Red je Reet! jullie kamp!
Leuke activiteiten zijn mogelijk, je mag zelfs de eigen tijd bepalen! Natuurlijk is er veel gezelligheid!

Wij zijn je ouders niet dus….Red je Reet!

Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/HitRedjereet-104924201501177

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 40 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 19:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 14:30 uur.