Plaats: Heerenveen | Datum: 16 april t/m 18 april | Leeftijd: 15 t/m 17 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 60

Scouts Guide to Survival (15-17 jaar)

Scoutsguide to Survival (15-17 jaar)

Kan jij de wereld aan met alle kennis die je hebt? Wil jij dat bewijzen aan jezelf? Dan is deze HIT voor jou!

Wat ga je doen bij deze HIT? Stel dat de wereld is vergaan en je hebt alleen een klein stukje aarde waar je jouw Utopie gaat maken. Dit doe samen met de andere deelnemers op dit kamp. Als je het goed doet dan belonen wij jouw en breid je je stukje grond steeds verder uit. Daardoor krijg je ook weer meer opties en kun in plaats van overleven lekker gaan genieten. Dat doe je door de door jou vergaarde scouting kennis in te zetten. Doe je het goed? Dan heb je een kamp dat van bijna alle primitieve luxe is voorzien!

Mocht je niet over alle scouting kennis beschikken dan kunnen jullie een hulplijn inzetten. Jullie kan dan om een hint vragen of om assistentie. Maar let op: dit kan je maar een paar keer per dag doen! Geef je een vraag waar het antwoord al in de vraag zit dan krijg je een vraag als antwoord terug.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Elmer Mik: 06-20102352

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 2 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op zaterdag 16 april om 12:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 15:00 uur.