Plaats: Heerenveen | Datum: 15 april t/m 18 april | Leeftijd: 18 t/m 99 jaar | Groep: 1 pers. | Prijs: € 65

Scouts Guide to Survival (18+)

Kan jij de wereld aan met alle kennis die je hebt? Wil jij dat bewijzen aan jezelf? Dan is deze HIT voor jou!

Wat ga je doen bij deze HIT? Stel dat de wereld is vergaan en je hebt alleen een klein stukje aarde waar je jouw Utopie gaat maken. Dit doe samen met de andere deelnemers op dit kamp. Als je het goed doet dan belonen wij jouw en breid je je stukje grond steeds verder uit. Daardoor krijg je ook weer meer opties en kun in plaats van overleven lekker gaan genieten. Dat doe je door de door jou vergaarde scouting kennis in te zetten. Doe je het goed? Dan heb je een kamp dat van bijna alle primitieve luxe is voorzien!

Mocht je niet over alle kennis beschikken en loop je even vast en kom je er niet, Dan kan je de hulplijn inschakelen. Van daar uit kun je hulp krijgen of een hint of uitleg om verder te kunnen met de uitdagingen die jullie te wachten staan. Uiteraard is er van alles mogelijk maar je moet het eerst zelf proberen.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Elmer Mik: 06-20102352

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 2 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 15 april om 18:00 uur en duurt tot en met maandag 18 april 15:00 uur.