Plaats: Mook | Datum: 30 maart t/m 31 maart | Leeftijd: 5 t/m 7 jaar | Groep: 1 - 6 pers. | Prijs: € 35

BeverHIT (vr-za)

BeverHIT

Ook dit jaar kun je als bever op HIT! Met vijftien bevers beleven we overdag een gezellig avontuur in het dorp Hotsjietonia en 's avonds logeren we één nachtje in het huis van de Circusbaas. Ga je ook mee?

Sterre en Steven worden wakker in Hotsietonia. Wat horen ze daar? Het lijkt wel trompetgeschal van een olifant. Als ze hun huis uit stappen zien ze een hele grote circustent. Voor de tent zit de directeur sip te kijken.

Sterre en Steven lopen naar hem toe en vragen wat er is. De directeur vertelt dat alle artiesten uit het circus zijn weggelopen. Hij heeft alleen zijn olifant nog.

En juist nu hij op moet treden in Hotsietonia.

Kunnen Sterre en Steven helpen?

Ze denken van wel maar niet met z'n tweeën. Denk jij ook dat je de directeur, Steven en Sterre kunt helpen? Geef je dan snel op voor de Beverhit!

De BeverHIT is hartstikke gezellig, want er zijn niet alleen kinderen van je eigen groep. Er zijn kinderen uit heel Nederland! Dat wordt dus één groot feest. Het leidingteam heeft ruime ervaring als beverleiding bij de eigen groep, bij de HIT, in het basisonderwijs of als moeder. Als je vader of moeder het toch wel spannend vinden om jou met ons mee te laten gaan, dan mogen ze ons vantevoren gerust even mailen voor meer informatie. We hopen dat jij er met Pasen bij bent!

Opmerking: Deze BeverHIT vindt plaats van 30 op 31 maart. Dit onderdeel wordt pas gehouden als de eerste BeverHIT vol is.

Meer informatie? Mail of bel naar de contactpersoon van deze HIT Bel bij vragen Alexandra Stewart: 06-42600795 (buiten de kantoor uren)
Link naar een website over dit HIT onderdeel https://www.facebook.com/beverhit

Nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er mogen maximaal 6 leden uit dezelfde Scoutinggroep meedoen. Er kunnen maximaal 18 deelnemers meedoen aan deze activiteit. Dit HIT-onderdeel start op vrijdag 30 maart om 13:00 uur en duurt tot en met zaterdag 31 maart 17:30 uur.